Independent

159 STAGE 11 SILVER

Trukit 8.6-9.0 kokoisiin lautoihin.

75,00 €
  • 159

* Vaaditut tiedot

75,00 €
Maksa ostoksesi erissä Klarnalla Lue lisää
Toivelistalle

Trukit myydään aina pareittain.

Stage 11 on Indyn tuorein malli. Desing on sama kuin Stage kympissä mutta trukin geometria on uusittu. Se on itseasiassa kopioitu vanhemmista malleista, Stage 5-7:sta. Stage 11 muista etuja ovat esim parempi kääntyvyys - trukki kääntyy ja palautuu käännöksestä nopeammin. Samalla ei pitäisi tulla yhtä ärhäkästä wheel bite:eja kuin ennen eli rengas ei osu niin herkästi lautaan.

Metalli on paremmin grindaavaa ja kestää pidempään. Ylä- ja alakumin välissä olevaa metallirengasta on myös hieman pyöristetty lisää eli nyt ei pitäisi tulla niitä kaikkein ikävimpiä hänguppeja. Ei mitä ne on? No, se selviää siellä rampilla sitten ajan kanssa.

187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding Altamont Anti-hero Aste Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Dickies Emerica Es Etnies Fracap GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance Numeric Nixon OJ Wheels Patagonia PIG Pro-Tec Real Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Vans Venture Volcom Buttergoods Traffic New Deal Shoe Goo Concrete Jungle Foundation Darkroom Inc.
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!