Independent

169 STAGE 11 SILVER

Trukit 8.9-9.75 levysiin lautoihin.

Saatavuus:Loppu varastosta

75,00 €

Stage 11 on Indyn tuorein malli. Desing on sama kuin Stage kympissä mutta trukin geometria on uusittu. Se on itseasiassa kopioitu vanhemmista malleista, Stage 5-7:sta. Stage 11 muista etuja ovat esim parempi kääntyvyys - trukki kääntyy ja palautuu käännöksestä nopeammin. Samalla ei pitäisi tulla yhtä ärhäkästä wheel bite:eja kuin ennen eli rengas ei osu niin herkästi lautaan.

Metalli on paremmin grindaavaa ja kestää pidempään. Ylä- ja alakumin välissä olevaa metallirengasta on myös hieman pyöristetty lisää eli nyt ei pitäisi tulla niitä kaikkein ikävimpiä hänguppeja. Ei mitä ne on? No, se selviää siellä rampilla sitten ajan kanssa.

Trukit myydään aina pareittain.

187 Killer Pads 5Boro adidas Skateboarding adidas Originals Alien Workshop Alpha Industries Altamont Anti-hero Antiz Ashbury Asphalt Yacht Club Aste Backhill Bones Bronson Speed Co BroStyle Burton Carhartt WIP Creature Dickies Edwin Emerica Es Etnies Etcetera Fast Wheels FIRE1984 GX1000 Habitat Independent Isle ITÄ Jason Markk Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta Makia New Balance New Balance Numeric NikeSB Nixon The North Face Nudie Official OJ Wheels PIG Pizza Post Details Powell Peralta Pro-Tec Reebok Real S-One Helmet Co. Skateboard DVD Stereo Sour Spitfire Stussy Thrasher Thunder Tikari TSG Vans Venture Volcom Welcome WKND Zero
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!