Independent

169 STAGE 11 SILVER

Trukit 8.9-9.75 levysiin lautoihin.

75,00 €
  • 169

* Vaaditut tiedot

75,00 €
Maksa ostoksesi erissä Klarnalla Lue lisää
Toivelistalle

Stage 11 on Indyn tuorein malli. Desing on sama kuin Stage kympissä mutta trukin geometria on uusittu. Se on itseasiassa kopioitu vanhemmista malleista, Stage 5-7:sta. Stage 11 muista etuja ovat esim parempi kääntyvyys - trukki kääntyy ja palautuu käännöksestä nopeammin. Samalla ei pitäisi tulla yhtä ärhäkästä wheel bite:eja kuin ennen eli rengas ei osu niin herkästi lautaan.

Metalli on paremmin grindaavaa ja kestää pidempään. Ylä- ja alakumin välissä olevaa metallirengasta on myös hieman pyöristetty lisää eli nyt ei pitäisi tulla niitä kaikkein ikävimpiä hänguppeja. Ei mitä ne on? No, se selviää siellä rampilla sitten ajan kanssa.

Trukit myydään aina pareittain.

5Boro adidas Skateboarding adidas Originals Altamont Anti-hero Antiz Ashbury Asphalt Yacht Club Aste Backhill Bones Black Eye Bronson Speed Co BroStyle Brixton Burton CamCaddie Carhartt WIP Cloything Converse Creature Dickies Edwin Emerica Es Etnies Etcetera Fallen Fast Wheels GX1000 Habitat Helas Independent Isle ITÄ Jason Markk Karhu Klapi Krooked Lamina Levi's LRG Lousy Livin Magenta Makia New Balance New Balance Numeric NikeSB Nixon The North Face The North Face The Black Label Nudie Official OJ Wheels PIG Post Details Reebok Real Santa Cruz S-One Helmet Co. Skateboard DVD Slave Sneaker Lab Stereo Sour Spitfire Stussy Sweet Thrasher Thunder Tikari Toymachine Transportation Unit TSG Vans Venture Volcom Welcome Witchcraft Zero
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!