Aste Skateboards

14/09/2015

A° | Aste Skateboards | Syksy 2015

Aste kävi koko joukkueen voimin loppukesästä kuvailemassa uutta katalogia. Kuvat otti Justus Hirvi (joka taitaa ottaa tätänykyä kaikki Suomalaiset skeittikuvat) ja taitosta vastaa Eesu Lehtola.

Malliston tuotteet ovat tiimin ja parin luottograafikon kädenjälkien yhteistyötä.
Juha Nikkinen kasasi tiimiläisten toiveet ja tuotteisiin ne valjastivat Tommi Kortesniemi sekä Eesu jotka ovat jo vuosikausia toimineet Asteen taustajoukoissa puuhamiehinä. Yhteen t-paitaan, Corner Tee:hen, päätyi printti vierailevalta taiteilijalta Juha Pönkäseltä.

Tuotteet saatavilla --> https://lamina.fi/tuotemerkit/aste.html

Muita linkkejä:

Eesu.fi

TommiKortesniemi.com

Justus Hirvi

aste_catalog_autumn_15_final_PREVIEW_EI_PAINOON.pdf-1_1

aste_catalog_autumn_15_final_PREVIEW_EI_PAINOON.pdf-2_2 aste_catalog_autumn_15_final_PREVIEW_EI_PAINOON.pdf-3_3 aste_catalog_autumn_15_final_PREVIEW_EI_PAINOON.pdf-4 aste_catalog_autumn_15_final_PREVIEW_EI_PAINOON.pdf-5_5 aste_catalog_autumn_15_final_PREVIEW_EI_PAINOON.pdf-6 aste_catalog_autumn_15_final_PREVIEW_EI_PAINOON.pdf-7