TOP*3X5 - Jaki Pirtilä

03/09/2015

Lamina toimii tuottajana ja jakelijana seuraaville suomalaisille skeittimerkeille: Tikari, Aste, ITÄ ja Klapi.

Jokaisella brändillä on oma tiiminsa niin skeitti- kuin ideapuolellakin. Nämä tiimit kasaavat aikaajoin ideansa ja materiaalinsa kasaan ja näistä syntyy mm. skeittileffoja, kirjoja, katalogeja, lautagrafiikoita ja printtejä vaatteisiin. Suurena motivaationa ja liekkinä tässä kuviossa toimii se että voimme tuoda suomalaista sisältöä Suomalaiseen skeittaukseen joka toivottavasti taas innostaa suomalaisia skeittaajia skeittaamaan ja luomaan jotain omaa sisältöä omin käsin suomalaiseen skeittiskeneen. Se on meistä erittäin tärkeää sillä näin me näemme lajin hengittävän, kehittyvät eteenpäin ja tällä tavoin siitä pääsee nauttimaan mahollisimman moni muukin vielä aikojen saatossa.

Laminan skeittitiimi koostuu edellämainittujen merkkien vetäjistä ja se toimii enemmän projektiluontoisesti ja elää tarpeidensa mukaan sen sijaan että tiimissä olisi perinteiseen tapaan vakiomäärä vakiokasvoja. Jälkimmäisessäkään ei siis ole mitään vikaa mutta tällä hetkellä tuntuu siltä että asiat etenevät luonnollisemmin tällä tavoin.

Jaki Pirtilä on yksi uusimmista kasvoista tässä "perheessä". Jaki on pyörinyt kanssamme jo pitkään ja kasvanut ystäväksi niin laudan päällä kuin ilmankin. Ja samalla kasvanut meitä muita päätä pidemmäksi...

Aste Skateboards toivottikin juuri hetki sitten Jakin tervetulleeksi tiimiinsä. Erittäin ansaittua Jaki! Big up pitkäpoika!!

Tässä Jakin TOP3X5:

1.
Top3 shreddaajat:
1. Cory Kennedy.
2. Trevor Colden.
3. Kevin Bradley.

2.
Top3 Instagrammit:
1.  @t.mson
2.  @arttu187
3.  @drpuccipapi_international

3.
Top3 Ron Modig flättitemput:
1. Hipari ilman etujalkaa.
2. Haardi indy.
3. Ss ollie.

4.
Top3 spotit:
1. Köpis.
2. Kroatia (Salmisaari).
3. Kotka.

5.
Top3 asiat kun lukio ohi:
1. SHRED.
2. Netflix & chill.
3. Opiskelua......

Aste Skateboards Lamina.fi:ssä:
https://lamina.fi/tuotemerkit/aste.html

www.asteskateboards.com
https://www.facebook.com/asteskateboards
https://instagram.com/asteskateboards/

-pete ruikka, lamina.fi brand manager.