SKATE VIDEO HI-FIVE: JUSSI SIMONEN

09/10/2015

Pyysimme Tikari Skateboardsille ja Laminalle skeittaavalta Jussi Simoselta viisi videosuositusta.
Jussi on yksi tyylikkäimmistä ja persoonallisimmista skeittaajista ja hahmoista mitä tunnemme eli hän on juuri SE ihminen jolta tällaisia kannattaa kysellä.

* * * * *

Moikka!
Tässä nyt näitä videoita, mitä oon katellut ennen skeittaamaan menoa.


1. Hamaji & Matsuo - Infection filmi (LIFE):
Tää on ehkä paras skeittausta sisältävä videopätkä ikinä. Paha tätä on alkaa mitenkään sen tarkemmin kuvaileen. Tämmöstä tän just pitäis olla.


2. Steve Olson - Shorty's Fulfill the Dream
The Crazy Monk! Tää ja Guiltyn partti ollut taas kovassa toistossa viime aikoina. Mielenkiintoinen persoona ja todella taianomaista skeittausta.


3. Arsi Keva - 360 Maffia
Tätä tullut katsottua todella paljon siitä asti, kun tää upattiin uudelleen nettiin jokin aika sitten. Ehdottomasti kovimpia suomipartteja ja lempparityyppejä. Tuo bigspin flippi!

Screen Shot 2015-10-09 at 8.55.26

4. Lamare Hemmings - Bad Luck
Ei heti uskois samaksi tyypiksi kuin Zoo Yorkilla aikoinaan ollessaan. Ajat kuitenkin muuttuu muttei onneksi aina huonoon suuntaan! Tyylikäs tyyppi ja bigspin flippi fs boardi penkkikurbiin.


5. nbd-files
Hyvä ystäväni Olli vetelee skeitatessaan never been doneja harva se päivä. Tässä jokunen niistä.

* * * * *


Loppuun vielä Jussin itsensä skeittausta.
Kyseinen pätkä on B-sides Dronaque-leffasta. Dronaque on editoinut ja kuvannut Ville Jokinen, kiistattomasti yksi Suomen taitavimmista skeittielokuvan tekijöistä...ikänä! Lisää Villen tuotoksia tarjolla TÄÄLLÄ. Jos jos haluat sukeltaa vielä syvemmälle skeittivideoiden maailmaan, kannattaa paneutua Jussin henkilökohtaiseen videotarjontaan TÄÄLLÄ.