Carhartt WIP - Out Of Steppe

26/02/2016

Vuonna 2004 Carhartt WIP lähetti 11 tiimiläistään Mongoliaan. Silloinen team manager Lars Greiwe oli jostain saanut käsiinsä kuvan jättimäisestä skeittiparkista ja päätti ennakkoluulottomasti järjestää kuukauden kestävän reissun kohteeseen. Paikalle päästyään tiimi kuitenkin totesi parkin jo puretuksi. Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen sillä skeitattavahan löytyy aina jos niin haluat. Tästä reissusta syntyi kirja Dirt Ollies ja video Mongolian Tyres.

Vuonna 2014 Carhartt WIP päätti uusia retken kun edellisestä oli kulunut pyöreitä vuosia.

Reissuun valittiin Carharttin tiimistä joukko joka ymmärtäisi "vähän" erikoisempien olosuhteiden päälle. Leffaa kuvaamaan ja palkattiin Stephen Roe joka on itsekin entinen tiimiläinen ja edelleen pro Heroin Skateboardsille. Mies on nuoresta iästään huolimatta ansoitunut niin laudan päällä kuin filmin tekijänäkin. Leffan jälki on siis todella siistiä ja tarinasta voi ammentaa muitakin kuin temppujen onnistumisesta saatuja tunteita.

Kyseessä on melko ainutlaatuinen pätkä joka kannattaa katsoa rauhassa ajan kanssa.

"Viisi tähteä."
-Lamina.fi

Reissusta kertovaa kirjaa saatavilla vielä kevään aikana Laminasta.

*  *  *  *  *

Tutustu erittäin laajaan Carhartt WIP -valikoimaamme täällä:
Näyttökuva 2015-12-01 kello 18.40.03