Welcome Skateboards

02/02/2016


Valikoimassa taas kysyttyjä Welcome Skateboards uutuuksia.
Lähes kaksikymmentä erilaista lautaa maagisin muodoin.

Nämä laudat on suunniteltu ajatuksella ja toimivat jalkojesi alla keskiverto lautaa paremmin. Etkö usko? Sitten et voi kuin kokeilla. Olemme ainakin itse todenneet omin jaloin tämän pitävän paikkansa. Muodoilla on sittenkin väliä...

Joka dekistä on runsaasti tuotekuvia ja pyrimme kuvaamaan laudat niin että saatte muodoista mahdollisimman hyvin selvää. Tuotekuvauksissa on myös kuvattu "rides like -koko" eli minkä kokoiselta lauta jaloissa tuntuu. Nämä laudat kun eivät ole popsicle:jä eli normaaleja lautoja joissa muodot ovat tasamittaiset kautta laudan vaan Welcomen dekeissä laudan leveys vaihtelee pitkin pituutta. Siksi on tärkeää saada tietää "rides like -koko" eli miltä lauta "luonnossa" tuntuu.

Tuotekuvauksessa myös kerrottu minkä kokoisia trukkeja suositellaan käytettäväksi mihinkin lautaan.

*  *  *  *  *

Klikkaa Welcomen valikoimaan tästä:
Näyttökuva 2015-12-01 kello 18.40.03