Cloything

11/03/2016

Valikoimassamme nyt uusi merkki - Cloything.

Brändi on verraittain nuori ja kotoisin pääkaupunkiseudulta eli kyseessä on nyt todellakin uuden sukupolven tulokas jonkalaista toimintaa me Laminassa haluamme aina mahdollisuuksien mukaan tukea. Oli kyse sitten skeittaamisesta tai sen ympärillä tapahtuvista asioista. Asiat kun eivät itsestään etene tai uusiudu vaan niiden taakse tarvitaan aina tekijöitä ja tätä seikkaamielestämme tuntuu järkevältä kunnioittaa.

modig_cloything
Ron Modig - Canvas Coach Jacket, White.

Vaikka merkki on nuori, kundit ovat kerenneet puskeneet merkkiä jo monin tavoin. Välillä on ollut pop-up myymälää, myyjäistä, ravintolapäivää ja edellisillä BoardExpoille Cloything järkkäsi himmeät sessarit joihin ajettiin areenalle auto jota sai vapaasti skeitata (ja tuhota).

A video posted by @cloything onThink big - support the small!

lamina_cloything
laminafi_blogi_shop_now