Creature Skateboards - Willis Kimbel

20/04/2016

Pari kesää sitten eräänä lauantaina Suvilahden DIY parkille ilmestyi kesken raksatalkoiden eräs Amerikkalainen heppu. Hän esittäytyi nimellä Willis ja pyysi lapiota että voisi jeesata raksaamisessa. Lapioidessaan mies kertoi tulleensa Suomeen skeittaamaan erään energiajuomalafkan ramppia joka kellui järvessä. Joku juoman sponssaama tyyppi oli kai joutunut perumaan reissun ja hän oli päässyt varamiehenä messiin vaikkei kyseinen merkki häntä edes sponssaa. Tämä oli jo itsessään absurdi startti Suomeen tutustumisessa mutta tarina ei toki jää tähän.

Willis oli tässä vaiheessa reissua istuskellut hotellilla jo pari päivää ja ihmetellyt että mitähän Helsingissä voisi oikein tehdä. Jostain hän oli saanut ohjeet Suvilahden parkille ja päätti lähteä tarkastamaan mestan sijainnin jalan vaikkakin toisten ohjeiden mukaan se sijaitsisi jossain erittäin kaukana kaupungista. Patikointihan kannatti, parkki nimittäin löytyi tietenkin vaivatta sieltä missä se on.

Hetken lapioituaan mies otti laudan alleen ja ajeli vähän ympäri parkkia. Muilta taisivat lapiot tippua kun raffista parkista alkoi heti ekalla ranilla löytymään linjoja joita ketään ei ollut vielä skeitannut. Eikä mennyt kauaa kunnes joku tajusi että kyseessä oli sama jätkä jonka parttia jengi oli jokin aika sitten fiilistellyt enemmänkin:

Willis taisi siirtää paluulentoaan Jenkkeihin parikin kertaa jo tällä ensireissulla. Kundi diggasi sen verran Suomen kesästä ja meiningistä että kotiin ei ollutkaan hirveä kiire. Jenkkeihin päästyään mies palasi äkkiä takaisin Suomeen Köpiksen kisojen ja HookUpien siivellä. Samaan syssyyn Suomesta löytyi (tietenkin) nainen ja paluut rapakon taakse kävivät luonnollisesti aina vain tahmeimmiksi. Kohtahan Willis oli täysi lokaali, naimisissa suomalaisen naisen kanssa ja häneltä alkoi tippumaan huolella matskua Suomesta.

Willis_ollie
Ollie, pyramidista kaareen. Käsistä.

Willis_smith
Smith grind.

Kaikki ovat nähneet lahjakkaita skedeejiä skeittaavan ja niitä tuntuu nykyään olevankin vähän joka nurkalla. Williksen kohdalla täytyy kuitenkin mainita että nyt on kyse jostain suuremmasta kuin pelkästä lahjakkuudesta. Tämän tason osaajia ei löydy ihan joka päivä. Miehen lautatatsissa ja varsinkin kaarevan pinnan hahmoittamisessa on nimittäin joku aivan oma ulottuvuutensa. Esimerkiksi harva mies siis yksikätisesti nostaa kokonaisen maan kaariskeittauksen tasoa yhdessä kesässä katon läpi. Sen verran inspiroivaa hänen skeittauksensa on muille sessareilla olleille ollut. Voisi kenties siis sanoa Suomi-skeittauksen olevan Willisille velkaa aika monet linjat ja ilmat.


Tässä partillinen matskuja jotka on kuvattu suurimmaksi osaksi Suomesta ja nimenomaan Suvilahden parkilta. Jos pääset joskus parkille käymään niin kannatta fiilistellä noita linjoja siellä paikan päällä ja ihmetellä että "mitenhän, mitenhän ihmeessä se meni tuosta tuonne"...

Willis_5050
50/50, Antun reili. Vihdoin joku teki sen.

willis
Kaikesta ylläolevasta inspiroituneena hoidimme valikoimaamme muutaman kaikkia saatavilla olevia Williksen Creature-promodeleita. Puu on kovatekoista kanadanvaahteraa, suurimmassa osassa medium concavet ja muodoissa löytyy. Kookkaitahan nämä ovat mutta koita itse skeitata pienemmällä laudalla kun jalan koko on 14.

Lautoja löytyy niin Kampin liikkeeltämme kuin nettikaupassa.

Creature-Deck-Kimbel-Hesh-Tripper-1 Creature-Deck-Kimbel-Pro-Logo-1 Creature-Deck-Kimbel-Seabug-1 Creature-Deck-Kimbel-Shrunken-Head-1
*  *  *  *  *

Kuvat: Samu Karvonen

*  *  *  *  *

laminafi_blogi_shop_now