Habitat x Pink Floyd

25/04/2016

Saimme vihdoin pienen erä kysyttyjä Habitat x Pink Floyd dekkejä ja vaatteita.
Valikoima on rajallinen, eli kannattaa toimia nopeasti!

Erittäin siistiä kamaa, laudat todella muodokkaita ja paitojen printit klassisen hienoja.

Collabon taustoja voi kuunnella esim. TÄÄLTÄ.
Habitatin isähahmo Joe Castrucci selvittää asiaa  tuottamassa Tim O'Connor showssa joka on siis itsekin vanha Habitat pro.
Haastis on siis kaikenkaikkiaan erittäin hyvää kamaa, kannattaa kuunnella.

habitat-animals-fade-1 habitat-atom-heart-mother-1 habitat-dark-side-of-the-moon-80-1habitat-dark-side-of-the-moon-85-1habitat-dark-side-of-the-moon-825-1habitat-delicate-baubub-tree-1habitat-division-bell-fade-1habitat-wish-you-were-here-fade-1habitat-dark-side-of-the-moon-griphabitat-atom-heart-mother-black habitat-baubub-tee-burgundy    habitat-dark-side-of-the-moon-black-tie-dye habitat-dark-side-of-the-moon-black habitat-dark-side-of-the-moon-crewneck-black  habitat-dark-side-of-the-moon-pocket-heather   habitat-indigo-dark-side-of-the-moon-pocket-purple habitat-wish-you-were-here-add-black  habitat-wish-you-were-here-green-tie-dye
*  *  *  *  *

Katso kaikki Habitat-uutuudet klikkaamalla tästä:
laminafi_blogi_shop_now