Paleface Live, Lamina Kamppi, 2.4.2016

08/04/2016

Lamina x Paleface dekki julkaisiin Lamina Kampin uuden liikkeen avajaisissa lauantaina 2.4. Pale ystävällisesti lupautui kaupalle myös keikalle juhlimaan niin dekkiään kuin uutta putiikkiamme. Liikettä ei olisi voinut avata paremmalla viballa kuin tämän suomiräpin legendan karisman saattelemana. Ostarikeikat eivät varmasti ole helpoin esiintymistapa artisteille mutta Karri hoiti muitta mutkitta jengin messiin keskellä kirkasta iltapäivää. Kiitos vielä kerran Paleface!

lamina-pale-1
Paleface Ameeban tiukan katseen alla. Sakke oli Ameeba on myös Lamina homie ja melkoinen taituri myös laudan päällä.

lamina-pale-4
Kampin liikkeen myymäläpäällikkö ja Skeittauksen Ikämiesten SUOMENMESTARI Jani Leivo päivänpolttavat tuotteet käsissä. Lamina x Paleface dekin ja Snaijaa LP:n kansitaiteestajhan vastaa taitelija Jani Leinonen. Janikin oli paikalla avajaisissa josta myös iso fiilis että päästiin hänenkin kanssaan paiskaamaan kättä. Janin työt ovat erittäin yhteiskuntakriittisiä ja herättävät ajatuksia, niihin kannattaa ehdottomasti tutustua.
 lamina-pale-3
PEACE, UNITY, POWER!
Kiitos kaikille jotka saapuivat mestoille!
lamina-pale-2
The men of the hour eli myymälän henkilökuntaa ja frendejä. Oikealta: Modig, Leivo, Eki, Shava, Jaki, Knobe, Arto, Sampsa ja Pekka.

P3309466
Lamina x Paleface dekkiä edelleen saatavilla, klikkaa kuvaa!
55€ sis. gripin. Myös Kampin liikkeeltä. Koot 8, 8.5 ja 9 (Old School Shape).

*  *  *  *  *

laminafi_blogi_shop_now