adidas Skateboarding - Away Days - Helsinki

26/05/2016

adidas Skateboarding:in ensimmäinen kokopitkä skeittileffa kiertää nyt ensi-illoissa ympäri maailmaa. Saimme tilaisuuden järjestää ensi-illan myös Helsingissä ja tartuimme siihen tietenkin! Kyllähän tämä pitää nähdä isolta kankaalta!

Ikärajaton ja ilmainen ensi-ilta järjestetään la 28.5. klo 20-22 Korjaamo Kinossa Töölössä. Klikkaa TÄSTÄ tapahtuman Facebook eventtiin.
Lippuja näytökseen saa NYT Kampin liikkeeltämme. 1 lippu per hakija. Teatterissa on rajallinen määrä paikkoja eli näin varmistamme sen että lippuja ei hamstrata ja jokainen paikka on täynnä. Lippuja saa ovelta JOS ne eivät ole tässä viikolla menneet jostain syystä. Ilmoittelemme tästä tuolla tapahtuman eventissä.

Leffassa esiintyvät:

Global Team:
Mark Gonzales, Dennis Busenitz, Silas Baxter-Neal, Lucas Puig, Rodrigo TX, Mark Suciu, Pete Eldridge, Benny Fairfax, Nestor Judkins, Jake Donnelly, Lem Villemin, Jack Fardell, Alec Majerus, Miles Silvas, Na-kel Smith & Tyshawn Jones.

Int'l Team:
Chewy Cannon (GBR), Raul Navarro (ESP), Günes Özdogan (SWE), Klaus Bohms (BRA), Kevin Lowry (CAN), Dennis, Durrant (AUS) & Gustav Tønnesen (NOR).

Ja jos traileri ei riittänyt, kannatta katsoa nämä seitsemän jaksoa joissa vähän avataan miten leffaa on duunattu. Erittäin viihdyttävää kamaa!

adidas "Far & Away" Episode 1
adidas "Far & Away" Episode 2
adidas "Far & Away" Episode 3
adidas "Far & Away" Episode 4
adidas "Far & Away" Episode 5
adidas "Far & Away" Episode 6
adidas "Far & Away" Episode 7

*  *  *  *  *

Klikkaa tästä Lamina.fi:n kattavaan adidas skeittikenkä -valikoimaan:
laminafi_blogi_shop_now