Joni Laurinen Suomen Turusta

27/05/2016

Syntyjään Raumalainen Joni tuli alunperin tutkallemme joitakin vuosia sitten, Laminan silloisen puuhamiehen Juhani Salon kautta. Juhku vanhana Raumalaisena oli saanut vihiä että vanhoilla kotikulmilla on joku uusi junnu joka lietsoo huolella. Juhku vakuutti muun Laminan jengin siitä että Jonia kannatta vähän tukea ja oikeassahan se Juhku oli. Joni alkoi nimittäin heti puskemaan itseään hieman entistä enemmän kun sai vähän sponsorointia tuekseen.

Turkuun muutettuaan Jonista alkoi näkymään enemmän ja enemmän matskua sekä matskun laatu parani jatkuvalla syötöllä. Esimerkkinä TÄMÄ HangUpin Checkout. oli Jatkoimme siis ukon sponssaamista kun homma näytti etenevän mukavasti.

Tämän oheisen pätkän ovat kuvanneet Halppi, Valtteri ja Miro Silvennoinen joka sitten lopulta parsi partin kasaan. Miron uusin ja täysin uunituore tuotos kannattaa muute tarkastaa tästä:

Sen enempiä jaarittelematta voi vaan todeta että Jonilla on rehti meininki ja skeittaus puhuu puolestaan. Tämän väitteen voitte tarkastaa videolta.

*  *  *  *  *

Ylläolevat pätkät katsottuasi olet varmasti valmis päivittämään dekin, renkaat, laakerit ja trukit jotta yltäisit samoille mukavuusasteille kuin videoiden henkilöt (?!). Päivitä siis skeittitarvikkeesi täällä:
laminafi_blogi_shop_now