Klapi 2003-2016

11/05/2016

Vuonna 2003 aloittanut Klapi Streetboards lopettaa toimintansa.

Mynämäen skeittiparkilta alkunsa saanut projekti sisälsi alussa omin käsin väännettyjä lautoja jotka tehtiin koivusta omassa prässissä. Laudat eivät oikein tahtoneet kestää ja seuraavaksi tilattiin blankkoja Saksasta jotka kuitenkin maalattiin itse. Käsintekeminen oli siis alusta asti vahvasti läsnä toiminnassa.

Omia dekkejä seurasi muutaman legendaarinen Mynämäki-leffa joissa esiintyi kourallinen ilmiömäisiä paikallisia sankareita. Näihin väännettiin aika usein musatkin itse. Meininki oli siis niin spesiaalia että joskus kuulikin sanottavan että skeittaus keksittiin uudestaan Mynämäellä näiden heppujen toimesta. Tämän väitteen voi tarkastaa esimerkiksi vuonna 2004 ilmestyneestä "Napoleonin Paluusta".
Ovatko muuten termit "Mynälinko" tai "Mynäbänkki" tuttuja? Eivät varmaan mutta ne jotka tietävät, ne tietävät!

Lamina toimi pitkään Klapin tuottajana sekä jakelijana. Haluamme nyt kiittää merkin tiimiläisiä sekä puuhamiehiä että -naisia värikkäistä vuosista ja lukuisista yhteisistä projekteista.

Oli mahtavaa rähjääntyä reissussa mutta kaikelle on aikansa ja Klapin tarina päättyy tässä muodossa tähän kevääseen. Haluamme toivottaa kaikkea hyvää koko Klapin jengin tulevaisuuteen. Näistä ukoista kuullaan vielä, tämän jengin luovuus ei tähän nimittäin lopu - se on varma asia.

Saatavilla on nyt Klapin kevään 2016 mallisto joka sisältää kolme uutta grafiikkaa joista tarjolla useita kokoja. eBay kamaa, tulevia keräilyharvainaisuuksia! Tuotteita saatavilla myös Kampin liikkeeltämme, Kampin Keskuksen 4. kerroksesta.

Klapi-dekki-SLP-1187
Klapi x SLP - Laban!
8.25 ja 8.38.

Klapi-dekki-Pubiruusu-1170
Klapi: Pubiruusu.
8.125.

Klapi-dekki-Mykkäkoulu-1179
Klapi: Mykkäkoulu.
8.0, 8.125, 8.23 ja 8.5.

Katso kaikki Klapi-tuotteet klikkaamalla tästä:
laminafi_blogi_shop_now

*  *  *  *  *

Kaiken tarpeellisen skeittaukseen löydät täältä:
WWW.LAMINA.FI