ASTE SKATEBOARDS UUTUUDET

26/07/2016

Kesän/syksyn uudet Aste Skateboards dekit ovat saapuneet.
Kuvia uusista tuotteista löydät alapuolelta muttaavataan sitä ennen lyhyesti vähän Asteen tarinaa.

Aste on perinteinen suomalainen skeittimerkki joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2003. Brändi on siis yksi vanhimmista yhtäjaksoisesti toiminnassa olleista suomalaisista skedelafkoista.

Alunperin tiimissä skeittasivat perustajajäsenet Harri Puupponen (Jyväskylä) ja Juhani Salo (Rauma), seuranaan Pasi Järvelä (Oulu), Eesu Lehtola (Kuopio), Tatu Kurki (Kälviä), Jere Thorburn (Turku), Mikko Valli (Pori) ja Ville Pietiläinen (Varkaus).

Kuten suluista voi lukea, tiimi kattoi koko maan ja Aste taisi näin ollen olla ensimmäinen firma jonka tiimi kattoi maantieteellisesti näin laajan verkon skeittaajia. Tältä ajalta muistona Aste Movie -niminen leffa jossa mm. sittemmin Kuosille siirtyneen Jeren ikityylikäs avauspartti:Tämän tyyppiset leffat olivat varsinkin aikanaan isoja juttuja koska skeittausta ei yksinkertaisesti nähnyt niin paljoa kuin esim. tänä päivänä jolloin partteja tippuu nettiin päivittäin, ellei tunneittain.
Suomalainen skeittaus muutti aina vähän suuntaansa ja kehitysnopeuttaan kun tunnetuimmilta jengeiltä tai merkeiltä tuli uusia kokopitkiä leffoja ulos. Toki tätä kehitystä tapahtuu tänäkin päivänä mutta se on hieman erilaista sosiaalisen median avattua vähän maailmaa ja mahdollisuuksia.

Vähän vanhempien tiimiläisten siirtyessä taustalle ja Samun lähdettyä maailmalle isommille pelikentille tiimiin kiinnitettiin nuorempaa verta jolloin joukkoon liittyivät Miki Tähtinen (Lahti), Tony Nykänen (Tampere/Lahti) ja Tommi Puustinen (Vantaa).

Näiltä ajoilta muistona leffat 365° ja Mini SD joiden teossa suurena apuna oli videokuvaaja ja -editoija Vantte Lindevall:

Kolmannen sukupolven voitaneen laskea alkaneen Juha Nikkisen astuttua mukaan joukkoon:

Juha otti ohjat käsiinsä, muokkasi vähän brändin ulkoasua ja duunasi uuden leffan vähän päivitetyllä miehistöllä.
Tämä leffa on nimeltään Hypnotize ja se ilmestyi reilu vuosi sitten:

Leffassa mm. Aapo Olervon ensimmäinen Aste-partti joka ei juurikaan jätä yhtään kysymystä leijumaan ilmaan:

Uusimpana tuotoksena viime syksynä kuvattu London Freaks -partti Aapon ja Juhan muutaman viikon pituiselta Lontoon reissulta:

Siinä Aste Skateboards nopeasti tiivistettynä yhteen pakettiin videoiden kautta.
Tässä kuvia uusista Aste dekeistä joita saatavilla nettikaupastamme ja Kampin liikkeeltämme:
aste-skateboards-pyramids-11Aste Skateboards: Pyramids, pohjagrafiikka.

aste-skateboards-pyramids-33Aste Skateboards: Pyramids, pohjagrafiikan yksityiskohtia.

aste-skateboards-pyramids-88Aste Skateboards: Pyramids, medium concave. Pyrimme tuotekuvia ottaessamme kuvaamaan laudan niin että näet mahdollisimman hyvin mitä olet ostamassa. Moni on tarkka siitä minkä muotoisella laudalla skeittaa - kunnioitamme näitä asiakkaita ja haluamme palvella heitä mahdollisimman hyvin.

Pyramids grafiikan on suunnitellut Tommi Kortesniemi joka on ollut vastuussa suuresta osaa Asteen graffoista jo viimeisen vuosikymmenen ajan.

aste-skateboards-time-11Aste Skateboards: Time, pohjagrafiikka.

aste-skateboards-time-22
Aste Skateboards: Time, pohjagrafiikan yksityiskohtia.

aste-skateboards-time-77Aste Skateboards: Time, päälligrafiikan yksityiskohtia.
aste-skateboards-time-88Aste Skateboards: Time, medium concave.

*  *  *  *  *

Katso kaikki Aste Skateboards tuotteet:
>> TÄSTÄ <<

*  *  *  *  *

nettikauppaan