Berlin Working Vacation

22/07/2016

Käymme pari kertaa vuodessa Berliinissä messuilla vähän virkistämässä mieltä ja kehoa. Kesä- ja heinäkuun taitteessa oli taas tämä aika vuodesta.
Messuilla näkee tuoreita brändejä, uusia tuulia ja tapaa paljon mielenkiintoisia ihmisiä jotka näitä merkkejä tekevät. Edellisistä asioista inpiroituneena voimme vuorostamme piristää asiakkaitamme laajentamallavalikoimamme ja pitämällä sen aina ajankohtaisena.

Talvella ja syksyllä kaupungissa on käynnissä saman viikon aikana useita messuja. Tällä kertaa vierailimme Bright, Seek ja Shitfoot Mongoland messuilla. Bright ja Seek esittelevät katumuotia joka sivuaa myös skeittausta ja Shitfootmongoland siis pelkkää skeittausta jonka saattaa jo nimestäkin päätellä.

BRIGHT TRADESHOW

Brighteissa meininki oli esim. tämä. Italialainen 80-luvulta peräisin oleva hyppyramppifirma oli tuonut tuotteensa esittelyyn ja Volcomin eurotiimi oli hippasen liekeissä.

SHITFOOT MONGOLAND
Shitfoot_5
Shitfoot-messuilta löytyi myös Suomiväriä sillä ITÄ oli messissä tänänkin vuonna. Näimme siis jo heidän ensikevään tarjonnan joka ei ole vielä julkisesti nähtävillä mutta sen verran voi sanoa että siistiä kamaa on taas tulossa.

 

A video posted by ITÄ (@italife74) on


Shitfootin pihalle oli bygätty pieni mini jossa jengi sai vapaasti skeitata ja siinä järkättiin myös muutama kisa. Tässä vähän matskua Idän instasta, ITÄ Crewin Pete kerkesi vähän skeitata miniäkin vaikka messuilla aika menee luonnollisesti hyvin pitkälti messukojulla päivystämiseen. Videon vikat matskut läheiseltä parkilta joka löytyi ihan messujen vierestä. Jos olet Berliinissä niin mesta löytyy ihan Warschauer Straße:n juna-aseman vierestä. Kannattaa käydä!

Tässä vähän lisää tunnelmia messuilta, Samu Karvosen linssin läpi:
Shitfoot_1
Mestoilla oli myös taidetta ja installaatiota. "Mikä on siistiä? Viina on siistiä. 2015-2016." Hmmm...

Shitfoot_2
Messukoju voi olla myös skeitattava.

Shitfoot_3
Messuilla voi olla myös tunnelmaa.
Ja kyllä, vähän väliä pianon taa löysi joku soittotaitoinen.

Shitfoot_7
Piñata smashing sweeper!

Shitfoot_8
Iltaisin messujen piha muuttui ravintolaksi jossa näytettiin muutamia uusia skeittileffoja. Biergarten time!

Shitfoot
Antiz Skateboardsin Hirschi oli liekeissä minillä joka päivä, tässä iso fs ollie.


Volcom järkkäsi messujen alalle kaupunkiin kisan jossa piti käydä kolmella spotilla kuvaamassa temppuja ja voittajalle oli jaossa 8000€.

Kisa ratkesi niinkin mukavasti että Laminallekin skeittaava Eniz Fazliov meni ja nappasi tuon kahdeksan donaa tilille! BIG UP ENIZ!

A video posted by Eniz Fazliov (@enizfazliov) on


Eniksellä oli koko kisan ajan hieman vammoja ja muutakin epäonnea matkassa. Matskut kisaan hän sai ladattua nettiin vain muutamaa minuuttia ennen kisan päättymistä heti sen jälkeen kun videon viimeinen temppu oli ländätty. No, pieni hikoilu kannatti, 8t lämmittää varmasti taskussa!

*  *  *  *  *

nettikauppaan

- Yli 100€ tilaukset postikuluitta.
- Noutomahdollisuus Kampin myymälästämme, toimituskulut 0€.
- Näet nettikaupasta tuotteiden saatavuuden Kampin liikkeltä.
- Ostokset kätevästi Svean laskulle, korotonta maksuaikaa 14päivää.
- Tarjolla myös Svean osamaksu!
- Kirjaudu asiakkaaksi ja käytä toivelistaa -> laita tuotteita listalle ja lähetä s-postilla äidille, isälle tai kaverille. Tämä on erittäin kätevä tapa jakaa tietoa hyvistä tai sinulle sopivista tuotteista!