PORVOO / Old City New Tricks

21/09/2016

Erittäin siisti videomainos Porvoon kaupungilta jossa loistavat skeittaamisellaan Laminan tiimiläisistä Ron Modig ja Jaki Pirtilä.

Tuotantopuolella videota on duunannut tiimiskeittaajamme Samu Karvonen joka vietti lähes koko kesän vaihtopenkillä nilkkavamman takia (eli ei siksi esiinny videossa). Videon on tuottanut tuotantoyhtiö Sherpa jonka hefe Tommi Kortesniemi leikkasi pätkän. Tommihan on tuttu Aste Skateboardsin grafiikoista vuosien varrelta. Videon on kuvannut Pekka Harjula joka on tehny Laminallekin mainosvideoita sekä adidas Skateboarding Finland -pätkiä. Musiikeista vastaa Tikarin puuhamies ja pitkänlinjan tiimiläinen Samuli Peurala.

Aika heavy rivistö osaamista straight outta suomalainen skeittimaailma!

*  *  *  *  *

Klikkaa nettikauppaan, katso uusimmat uutuudet tästä:
laminafi_blogi_shop_now