Emerica Made Chapter 2 - sessarit ja ensi-ilta

04/10/2016

Lamina sai kunnian järkätä Emerica Made Chapter 2 -leffalle ensi-illan Suomessa. Leffassa esiintyy Eniz Fazliov joka on ollut Laminan tiimissä jo varmaan 10 vuotta eli voitte vain kuvitella miten siistiä tämä oli kun oma tiimiläinen esiintyy maailmanluokan leffassa.

Venue elokuvalle löytyi Konepaja Brunolta ja tarkemmin sen takahuoneesta. Itseasiassa leffa oli tarkoitus järjestää Brunon päääsalissa mutta muutamaa päivää ennen ensi-iltaa paikan omistaja heräsi faktaan että olikin mennyt tuplabuukkaamaan tilan. Eli isossa salissa olikin meneillään opiskelijabileet ja harrasta yhteislaulua kun hämmentyneet skeittaajat kävelivät sivukäytävää pitkin pimeään ja tunnelmalliseen takahuoneeseen johon oli kyhätty onnistuneesti leffateatteri pelkästään illan elokuvaa varten. Iso kiitos Laminan puolelta puitteiden järkkäämisestä Jeremias Delgadolle johon kannattaa olla tällaisissa asioissa yhteydessä.

Ennen leffaa Lamina järkkäsi pienet sessarit grillimakkaran ja musan kera Brunon viereisellä pienellä DIY-parkilla joka kantaa nimeä Wamma 2 tai Södergård-Side. Paikalle saatiin myös Eniz joka lensi Made 2 Euroopan enskarirundilta himaan muutamaa tuntia aikaisemmin. Unta oli alla nolla tuntia edellisen illan ensi-illan takia mutta silti Enari jaksoi shreddata DIY:llä. No, konehan se on - onhan se jo tässä vaiheessa selvää.

arena-1
Wamma 2 tai tuttavallisesti vain Södergård-Side.

arttu-melos-kickflip-bs-nosegrind
Arttu Melos, Kickflip BS Nosegrind revert.

eniz-fazliov-fs-blunt
Eniz, FS Blunt.

eniz-fazliov-kickflip-noseblunt
Eniz, Kickflip FS Noseblunt Slide. Nolla tuntia alla mutta ainahan sitä voi yhen uuden tempun opetella.

jani-leivo-g
Jani Leivo, Lamina Kampin myymäläpäällikkö. Todellinen G, jopa silloin kun myydään leffalippuja kojulta.

joel-juuso-bs-180-fakie-nosegrind
Joel Juuso, BS 180° Fakie Nosegrind. Joel on Aste Skateboards:in flow:ssa. Kundit ovat kyhäilleet uutta videota, kannattaa olla tarkkana kun tämä ilmestyy. Joel varsinkin ollut hippasen liekeissä.

miki-tähtinen-bs-180-nosegrind
Vanha kunno Mitch eli Tähtisen Miki ja BS 180° Nosegrind. Mikiä kannattaa myös kärkkyä tulevasta Asteen tuotoksesta!

rad-mike
Räd Mike oli tietenkin mestoilla. Ja kuvaili Hynnistä jolla oli ollie cätcheissä.

samu-karvonen-arttu-melos
LEGENDS! Karvonen ja Melos, ihan kasuaalisti potrettia otettaessa.


Uusi Emerican leffahan on NYT ladattavissa iTunesista ja sen voi tehdä klikkaamalla TÄSTÄ. Mutta tää kannattaa myös katsoa jos Emerican aikaisempi leffatuotanto kiinnostaa. Merkki on nimittäin vuosien varrella tuottanut yhden jos toisenkin legendaarisen tuotoksen koko maailman skeittaajien iloksi.

*  *  *  *  *

Skeittikauppasi Helsingin ytimessä, Kampin Keskuksessa ja netissä:
wwwlaminafi-painike
Yli 100€ tilaukset aina postikuluitta.
Maksutavoissa mm. Klarnan lasku ja osamaksu.
Nopea toimitus - myös noutomahdollisuus Kampin liikeeltämme (0€!).