"Skeittauksesta" Podcast

12/10/2016

Podcastit ovat ajan henki ja erittäin virkistävää nettisisältöä.
Kuunteleminen on hyvä vaihtoehto katselemiselle ja katseltavaahan netti on täynnä. Tämä osaksi selittänee ilmiön suosiota ihan yleisestikin.

Koimme että suomalaisen skeittauksen saralla tämä formaatti oli vielä melko koskematon ja päätimme tehdä asialle jotain. Monesti ne hyvät tarinat jäävät kuulematta joita syntyy kun tehdään skeittaukseen sisältöä - liikkuvaa ja pysäytettyä kuvaa sekä tuotteita. Podcastin kautta koimme että näitä pääsisi parhaiten jakamaan.
pentti-järvelinpentti-järvelin
Kuva: Risto Järvelin

Esitimme idean podcastista hyvälle ystävällemme Pentti Järvelinille. Pena on tuttu mies Tikari Skateboards joukkueesta ja hän on mies edesmenneen HaiJump Magazinen takaa joka nauttii vähintäänkin fanaattista kulttisuosiota monissakin piireissä. Siis molemmat, niin Pena kuin lehtikin.
Pentti innostui ideasta ja teki välittömästi testijakson. Jälki oli parempaa kuin hyvää ja ideoimme ensimmäisen jakson välittömästi.

"Skeittauksesta" ensimmäinen jakso on nyt livenä.
Kyseessä on siis Pentti Järvelinin isännöimä puheohjelma rullalautailusta.
Ensimmäisessä jaksossa on vieraana rullalautailija Joni Kiiskilä.

joni-kiiskilä-nosepick-suvilahti
Kuva: Pete Ruikka

Joni on on monille hyvin tuttu hahmo ja toimi johtohahmona edesmenneen Klapi Skateboards takaa jonka lopettamisesta kerroimmekin blogilla viime keväänä. Nyt Joni avaa vähän syitä jotka johtivat merkin lopettamiseen. Laminaan aihe liittyy siten että Lamina toimi merkin tuottajana sen viimeistet vuodet.

Kuuntele ensimmäinen jakso tästä:

__________________________________________________________________________

Skeittikauppasi Helsingin ytimessä, Kampin Keskuksessa ja netissä:
wwwlaminafi-painike
Yli 100€ tilaukset aina postikuluitta.
Maksutavoissa mm. Klarnan lasku ja osamaksu.
Nopea toimitus - myös noutomahdollisuus Kampin liikeeltämme (0€!).