LAMINA.FI WEEKLY VIDEO PICKS

07/06/2017


TEXAS by John Wilson/Nike SB
Wilsonin crewi reissussa Niken piikkiin.
Helposti mielenkiintoisimpia pätkiä näinä päivinä.


Grey x Nike SB – Again
Grey skeittilehden ja Nike SB:n yhteinen pätkä jota tähdittävät UK Nike SB tiimi: Casper Brooker, Kyron Davis, Korahn Gayle, Jak Pietryga, Neil Smith, Mark Stern and Kyle Wilson. Jos brittiestetiikka tippuu niin tää on ehdottomasti sulle.


Caramello
Consin eurotiimi italiassa. Ennen näkemättömiä spotteja ja siistejä ukkoja skeittaamassa. Mm. Felipe Bartolomé, Remy Taveira ja Jerome Campbell.


AZZURRO by Carhartt WIP
Mauro Caruso on skeittaaja Sisiliasta jota Carhartt WIP sponssaa. Gibellina on pikkukaupunki hänen huudeillaan jonka maanjäristys tuhosi vuonna 1968. Kaupunki on siis hylätty joka tarkoittaa sitä että se on skeittaajalle vapaa leikkikenttä...


Quartersnacks Zered Bassett All Time Remix
Zeredi ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Tai jos kaipaa niin esittelee itsensä kyllä tällä videolla.


City of Satan trailer by Jaro Serlas & Mikko Björk
Herttoniemen kasvattien uusin leffa on kohta ulkona. Sitä edeltää tämä traileri joka itsessään on jo melkein leffa. Innolla odotamme kokopitkää.


Real Skateboards Known Associate: Hermann Stene
Hermann on Norjasta ja on omituista että hänestä aletaan kuulla vasta nyt. Mies on nimittäin liekittänyt tähän malliin jo vuosia mutta jostain syystä pysynyt aika hyvin pinnan alla. Toivottavasti hänestä kuullaan jatkossa lisää, sen verran radikaalia toimintaa herra Stenen skeittaus nimittäin on.