SKEITTAUKSESTA #23 - Vesa Korkkula

02/06/2017

Skeittauksesta podcast tekee paluun - kolmas tuotantokausi on täällä ja uusin jakso kuunneltavissa nyt!


Suora linkki Supla.fi sivustolle TÄSTÄ.

Pentti Järvelin eli tuttavallisesti Pena sai Nelonen Medialta tarjouksen tehdä podcastia heidän tiloissaan. Eli tällä nyt alkaneella kaudella äänenlaatu on studiokamaa Penan kaikuvan keittiön sijaan jossa toki oli oma tunnelmansa myös. Tulevat jaksot löytyvät siis Supla.fi sivulta ja vanhoja voit kuunnella Lamina.fi Soundcloudista.

Ensimmäisessä podcastissa vieraana Vesa Korkkula.
Kuvassa Vesan ss fs boardslide Pasilassa.
Kuva: Tuukka Uosukainen

Supla esittelee Vesan näin:
"Miltä tuntuu olla skeittaava poliitikko? Helsingin kuntavaaleissa valtuustoon valittu Vesa Korkkula (vas) puhuu paitsi skeittauksesta, myös harrastusmahdollisuuksiin vaikuttamisesta. Miten skeittimestoja syntyy ja miten niitä puretaan? Miten paikallispolitiikassa ylipäänsä pystyy vaikuttamaan mihinkään? Korkkula kertoo myös näkemyksiään siitä, mihin Helsingissä kannattaisi panostaa turisteja houkutellessa."

Skedeejät saattavat kuitenkin tuntea Vesan paremmin esimerkiksi Teos-leffoista.

Nautinnollisia kuunteluhetkiä!


>> UUTUUDET  <<
>> SKEITTIKENGÄT <<
>> DEKIT <<