SKEITTAUKSESTA #27 - PENTTI JÄRVELIN

30/06/2017

Suora linkki Supla.fi sivustolle TÄSTÄ.
Suplasta löytyvät muut 3. tuotantokauden jaksot.
Aikaisempia tuotantokausia voit kuunnella LAMINA.FI SOUNDCLOUDISTA.

Mitä tekee juontaja Pentti Järvelin kun jaksoon kutsuttu vieras peruu viime hetkellä? Studio kun on kuumana ja Pena istuu valmiiksi kuulokkeet päässä niin hänhän luonnollisesti haastattelee itse itseään.

Paperilla tämä ei välttämättä kuulosta siltä kaikkein parhaalta idealta mutta kun kyseessä on Pena niin tämä ratkaisu on parempi kuin hyvä.

Penttihän on nimittäin tunnettu mm. siitä että aikoinaan hän kävi juontamassa Espoon Kalajärven kisoja useana vuotena putkeen ja lähialueen ihmisiä saapui paikalle vuosi toisensa jälkeen ainostaan ja vain kuuntelemaan Penan juontoja.

Näissä kisoissa taisi muutamallakin skedeejällä mennä rani uusiksi kun siinä suorituksen aikana jäivät kuuntelemaan mitä se Pentti siellä oikein höpöttää ja humoristiseen sävyyn antaa huomoita kisaajan käynnissäolesvasta suorituksesta. Mukavan verbaali kaveri tilanteessa kuin tilanteessa siis kyseessä.

Jaksossa Pena avaa skeittihistoriaansa ja tapansa mukaan värittää tarinaa rönsyilemällä hallitusti ympäriinsä. Jos olet itse syntynyt pikkukaupungissa ja skeitannut nuoruutesi sellaisessa - saatat löytää itsesi tästä tarinasta!

Penan Ollie kotikaupungistaan Turengista vuodelta 2008.
Kuva: Juha-Pekka Suoranta