Bronson Speed Co

G3 MULTICOLOR

8kpl laakereita, mukana myös holkit sekä prikat.

40,00 €
40,00 €
Maksa ostoksesi erissä Klarnalla Lue lisää
Toivelistalle

Erittäin hyvät laakerit!
Olemme näitä testanneet itsekin ja toimivat oikein mukavasti!

Syvät urat palloille laakerin kuulille joissa on hyvä pyöriä nopeasti.

Kitkattomat sivusuojien (shieldien) sisäpinnat.

Laakerin sisällä oleva kehikko (cage) on vähän normaalia vahvempi.

BALLS OUT TECHONOLOGY!
Eli laakeri on suunniteltu niin että kuulat eivät pääse kosketuksiin kuorien (shield) tai kehikon (cage) kanssa. Tämä siis lisää laakerin käyttöikää kun turha kitka on eliminoitu. Ja kuten kuvastakin näkyy, asenna laakerit niin että kuorien mustalla raidoitettu puoli osoittaa ulospäin renkaasta.

High Speed Ceramic Oil eli normaalia paremmat öljyt sisällä näin suomeksi sanottuna. Lisäksi laakerit ovat tyhjiöpakkauksessa eli metalli sekä öljy ei ole päässyt ilman kanssa tekemisiin ja näin ollen on erittäin iskussa olevaa kamaa eli kunnon tuoretta ja laakerit ovat tämänkin vuoksi jo normaalia nopeammat!


5Boro adidas Skateboarding adidas Originals Altamont Anti-hero Antiz Ashbury Asphalt Yacht Club Aste Backhill Bones Black Eye Bronson Speed Co BroStyle Brixton Burton CamCaddie Carhartt WIP Cloything Converse Creature Dickies Edwin Emerica Es Etnies Etcetera Fallen Fast Wheels GX1000 Habitat Helas Independent Isle ITÄ Jason Markk Karhu Klapi Krooked Lamina Levi's LRG Lousy Livin Magenta Makia New Balance New Balance Numeric NikeSB Nixon The North Face The North Face The Black Label Nudie Official OJ Wheels PIG Post Details Reebok Real Santa Cruz S-One Helmet Co. Skateboard DVD Slave Sneaker Lab Stereo Sour Spitfire Stussy Sweet Thrasher Thunder Tikari Toymachine Transportation Unit TSG Vans Venture Volcom Welcome Witchcraft Zero
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!