Bronson Speed Co

G3 MULTICOLOR

8kpl laakereita, mukana myös holkit sekä prikat.

40,00 €
40,00 €
Maksa ostoksesi erissä Klarnalla Lue lisää
Toivelistalle

Erittäin hyvät laakerit!
Olemme näitä testanneet itsekin ja toimivat oikein mukavasti!

Syvät urat palloille laakerin kuulille joissa on hyvä pyöriä nopeasti.

Kitkattomat sivusuojien (shieldien) sisäpinnat.

Laakerin sisällä oleva kehikko (cage) on vähän normaalia vahvempi.

BALLS OUT TECHONOLOGY!
Eli laakeri on suunniteltu niin että kuulat eivät pääse kosketuksiin kuorien (shield) tai kehikon (cage) kanssa. Tämä siis lisää laakerin käyttöikää kun turha kitka on eliminoitu. Ja kuten kuvastakin näkyy, asenna laakerit niin että kuorien mustalla raidoitettu puoli osoittaa ulospäin renkaasta.

High Speed Ceramic Oil eli normaalia paremmat öljyt sisällä näin suomeksi sanottuna. Lisäksi laakerit ovat tyhjiöpakkauksessa eli metalli sekä öljy ei ole päässyt ilman kanssa tekemisiin ja näin ollen on erittäin iskussa olevaa kamaa eli kunnon tuoretta ja laakerit ovat tämänkin vuoksi jo normaalia nopeammat!


187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding adidas Originals Altamont Anti-hero Ashbury Aste Blind Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Cloything Dickies Emerica Es Etnies Etcetera Fast Wheels Frank GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance New Balance Numeric Nixon Official OJ Wheels Patagonia PIG Post Details Powell Peralta Pro-Tec Real S-One Helmet Co. Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Timberland TSG Vans Venture Volcom Welcome Long Live Southbank Buttergoods Wayward wheels Quasi
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!