Bronson Speed Co

G3 MULTICOLOR

8kpl laakereita, mukana myös holkit sekä prikat.

40,00 €
40,00 €
Maksa ostoksesi erissä Klarnalla Lue lisää
Toivelistalle

Erittäin hyvät laakerit!
Olemme näitä testanneet itsekin ja toimivat oikein mukavasti!

Syvät urat palloille laakerin kuulille joissa on hyvä pyöriä nopeasti.

Kitkattomat sivusuojien (shieldien) sisäpinnat.

Laakerin sisällä oleva kehikko (cage) on vähän normaalia vahvempi.

BALLS OUT TECHONOLOGY!
Eli laakeri on suunniteltu niin että kuulat eivät pääse kosketuksiin kuorien (shield) tai kehikon (cage) kanssa. Tämä siis lisää laakerin käyttöikää kun turha kitka on eliminoitu. Ja kuten kuvastakin näkyy, asenna laakerit niin että kuorien mustalla raidoitettu puoli osoittaa ulospäin renkaasta.

High Speed Ceramic Oil eli normaalia paremmat öljyt sisällä näin suomeksi sanottuna. Lisäksi laakerit ovat tyhjiöpakkauksessa eli metalli sekä öljy ei ole päässyt ilman kanssa tekemisiin ja näin ollen on erittäin iskussa olevaa kamaa eli kunnon tuoretta ja laakerit ovat tämänkin vuoksi jo normaalia nopeammat!


187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding Altamont Anti-hero Aste Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Dickies Emerica Es Etnies Fracap GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance Numeric Nixon OJ Wheels Patagonia PIG Pro-Tec Real Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Vans Venture Volcom Buttergoods Traffic New Deal Shoe Goo Concrete Jungle Foundation Darkroom Inc. Poetic Collective
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!