Nudie

LEAN DEAN DRY COLD BLACK

Kapea Nudie farkku.
Orgaanista puuvillaa.

99,00 €
  • 30/32
  • 31/32
  • 33/32
  • 34/32
  • 29/32

* Vaaditut tiedot

99,00 €
Maksa ostoksesi erissä Klarnalla Lue lisää
Toivelistalle

100% Orgaanista puuvillaa.
Kankaassa stretchiä, housu venyy mukasti.
Paksuus 11.75 OZ eli keskipaksua.
Harmaat tikkaukset.

Housut ovat Dry Denimiä eli aluksi aavistuksen kovaa mutta lähtevät pian "käyntiin" ja kangas pehmenee pehmenemistään. Ja tätä ei kannata kavahtaa sillä tämä tarkoittaa sitä että housulla on näillä spekseillä vain pidempi käyttöikä.

Siisti yksityiskohta:
Kankaassa ydin on valkoinen. Eli n. 6kk päivittäisellä kulutuksella sen alkaa pikkuhiljaa paljastua ja housun kulutuksen alkavat pikkuhiljaa näkymään. Ja kulutuksethan tulevat siitä mitä teet eli jos vain istuskelet housut jalassa ovat ne luonnollisesti erilaiset kuin jos korjaat vaikka autoja päivät pitkät. Housuihin siis jää pala sinun tarinaasi, näin runollisesti kuvaillen, heh.

Muut värit

5Boro adidas Skateboarding adidas Originals Altamont Anti-hero Antiz Ashbury Asphalt Yacht Club Aste Backhill Bones Black Eye Bronson Speed Co BroStyle Brixton Burton CamCaddie Carhartt WIP Cloything Converse Creature Dickies Edwin Emerica Es Etnies Etcetera Fallen Fast Wheels GX1000 Habitat Helas Independent Isle ITÄ Jason Markk Karhu Klapi Krooked Lamina Levi's LRG Lousy Livin Magenta Makia New Balance New Balance Numeric NikeSB Nixon The North Face The North Face The Black Label Nudie Official OJ Wheels PIG Post Details Reebok Real Santa Cruz S-One Helmet Co. Skateboard DVD Slave Sneaker Lab Stereo Sour Spitfire Stussy Sweet Thrasher Thunder Tikari Toymachine Transportation Unit TSG Vans Venture Volcom Welcome Witchcraft Zero
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!