Nudie

LEAN DEAN DRY COLD BLACK

Kapea Nudie farkku.
Orgaanista puuvillaa.

Normaali hinta: 99,00 €

Tarjoushinta 79,20 €

  • 30/32
  • 31/32
  • 33/32
  • 34/32

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 99,00 €

Tarjoushinta 79,20 €

Maksa ostoksesi erissä Klarnalla Lue lisää
Toivelistalle

100% Orgaanista puuvillaa.
Kankaassa stretchiä, housu venyy mukasti.
Paksuus 11.75 OZ eli keskipaksua.
Harmaat tikkaukset.

Housut ovat Dry Denimiä eli aluksi aavistuksen kovaa mutta lähtevät pian "käyntiin" ja kangas pehmenee pehmenemistään. Ja tätä ei kannata kavahtaa sillä tämä tarkoittaa sitä että housulla on näillä spekseillä vain pidempi käyttöikä.

Siisti yksityiskohta:
Kankaassa ydin on valkoinen. Eli n. 6kk päivittäisellä kulutuksella sen alkaa pikkuhiljaa paljastua ja housun kulutuksen alkavat pikkuhiljaa näkymään. Ja kulutuksethan tulevat siitä mitä teet eli jos vain istuskelet housut jalassa ovat ne luonnollisesti erilaiset kuin jos korjaat vaikka autoja päivät pitkät. Housuihin siis jää pala sinun tarinaasi, näin runollisesti kuvaillen, heh.

Muut värit

187 Killer Pads 5Boro adidas Skateboarding adidas Originals Alpha Industries Altamont Anti-hero Antiz Ashbury Asphalt Yacht Club Aste Backhill Bones Black Eye Bronson Speed Co BroStyle Burton Carhartt WIP Cloything Creature Dickies Edwin Emerica Es Etnies Etcetera Fallen Fast Wheels FIRE1984 GX1000 Habitat Independent Isle ITÄ Jason Markk Karhu Krooked Lamina Levi's LRG Lousy Livin Magenta Makia New Balance New Balance Numeric NikeSB Nixon The North Face The North Face The Black Label Nudie Official OJ Wheels PIG Pizza Post Details Powell Peralta Pro-Tec Reebok Real Santa Cruz S-One Helmet Co. Skateboard DVD Stereo Sour Spitfire Stussy Sweet Thrasher Thunder Tikari Transportation Unit TSG Vans Venture Volcom Welcome Witchcraft WKND Zero
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!