LEAN DEAN DRY COLD BLACK

Kapea Nudie farkku.
Orgaanista puuvillaa.

Saatavuus:Loppu varastosta

Normaali hinta: 99,00 €

Tarjoushinta 49,00 €

100% Orgaanista puuvillaa.
Kankaassa stretchiä, housu venyy mukasti.
Paksuus 11.75 OZ eli keskipaksua.
Harmaat tikkaukset.

Housut ovat Dry Denimiä eli aluksi aavistuksen kovaa mutta lähtevät pian "käyntiin" ja kangas pehmenee pehmenemistään. Ja tätä ei kannata kavahtaa sillä tämä tarkoittaa sitä että housulla on näillä spekseillä vain pidempi käyttöikä.

Siisti yksityiskohta:
Kankaassa ydin on valkoinen. Eli n. 6kk päivittäisellä kulutuksella sen alkaa pikkuhiljaa paljastua ja housun kulutuksen alkavat pikkuhiljaa näkymään. Ja kulutuksethan tulevat siitä mitä teet eli jos vain istuskelet housut jalassa ovat ne luonnollisesti erilaiset kuin jos korjaat vaikka autoja päivät pitkät. Housuihin siis jää pala sinun tarinaasi, näin runollisesti kuvaillen, heh.

187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding Altamont Anti-hero Aste Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Dickies Emerica Es Etnies Fracap GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance Numeric Nixon OJ Wheels Patagonia PIG Pro-Tec Real Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Vans Venture Volcom Buttergoods Traffic New Deal Shoe Goo Concrete Jungle Foundation Darkroom Inc. Poetic Collective Holla Bullet
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE