ITÄ

LUCKY STRIKE COMPLETE MULTICOLOR

Skeittilauta - mukana kaikki tarvittavat osat ja työkalu, kokoa itse!

Saatavuus:Loppu varastosta

Normaali hinta: 122,00 €

Tarjoushinta 99,00 €

HUOM!
Tämä lauta myydään osina!
Se tulee siis koota itse!

Mukana seuraavat osat:

-Dekki: ITÄ Lucky Strike, koko 7.75 eli sopii niin pienille kuin isoille harrastajille. Kyseessä siis ns. keskikoko!
-Trukit: Value, keskikorkeat
-Renkaat: Aste, koko 51mm eli pieni ja kevyt. Kova rengas eli mukavan nopea
-Laakerit: Aste Speedy Bearings, ABEC7
-Ruuvit: Shake Junt 1" keskipitkät ruuvit. Kuusiokolo, avain mukana
-Grippi: ITÄ grippi, musta
-Työkalu: ITÄ Toolio, tällä kiristät laudan jokaisen ruuvin ja mutterin

Laudan kokoaminen ei ole ollenkaan vaikeaa, eli huoli siitä pois! Ainoa haastava asia voi olla gripin laitto mutta siihen löytyy esim. Youtubesta monia ohjeita!
Muuten asennus on periaatteessa vain ruuvien ja mutterien kiristelyä!

Kun olet skeitannut laudalla päivän tai pari, muista tarkastaa kaikki ruuvit ja mutterit ettei mikään ole kiristynyt tai löystynyt. Uudet osat elävät hieman ja hakevat paikkaansa. Muutaman käyttökerran jälkeen huollon kanssa voi sitten olla huolettomammin mutta muista kuitenkin tarkkailla osia aina silloin tällöin.

Muista säilyttää lautaa sisällä ja kuivassa. Puiset ja metalliset osat eivän niinkään välitä esim. vedestä. Samoin laudan päällä oleva grippi, se ei diggaa yhtään vedestä ja liasta joka vähentää sen pitoa. Kun joku osa kuluu niin voit aina uusia completeen osan kerrallaan eli sinun ei aina tarvitse uusia koko settiä!

Hyviä sessareita!

5Boro adidas Skateboarding adidas Originals Altamont Anti-hero Antiz Ashbury Asphalt Yacht Club Aste Backhill Bones Black Eye Bronson Speed Co BroStyle Brixton Burton CamCaddie Carhartt WIP Cloything Converse Creature Dickies Edwin Emerica Es Etnies Etcetera Fallen Fast Wheels GX1000 Habitat Helas Independent Isle ITÄ Jason Markk Karhu Klapi Krooked Lamina Levi's LRG Lousy Livin Magenta Makia New Balance New Balance Numeric NikeSB Nixon The North Face The North Face The Black Label Nudie Official OJ Wheels PIG Post Details Reebok Real Santa Cruz S-One Helmet Co. Skateboard DVD Slave Sneaker Lab Stereo Sour Spitfire Stussy Sweet Thrasher Thunder Tikari Toymachine Transportation Unit TSG Vans Venture Volcom Welcome Witchcraft Zero
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!