Carhartt WIP

MURPHY PANT BLUE RIGID

Raakafarkkua,
Regular fit, suora lahje.

Saatavuus:Loppu varastosta

Normaali hinta: 109,00 €

Tarjoushinta 55,00 €

100% puuvillaa ja raakadenimiä.

Housut ovat aluksi vähän kovat mutta alkavat pehmetä käytössä sekä parin pesun jälkeen. Nämähän sitten kuluvat ajan kanssa ERITTÄIN siistin näköiseksi.

Aluksi housuja kannattaa käyttää vaikka muutama viikko putkeen ja pestä vasta sitten. Pese erikeen, päästävät aluksi väriä.

Nämä housut ovat siis pieni projekti mutta se palkitsee kun näen millaiset näistä tulevat - denimistä tulee siis erittäin pehmeää ja ulkonäkö on parempi kuin normaaleissa farkuissa. Ihan vain siksi että nämä kestävät normaali farkkuja pidempään, ehtivät siis kulumaankin enemmän.

187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding Altamont Anti-hero Aste Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Dickies Emerica Es Etnies Fracap GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance Numeric Nixon OJ Wheels Patagonia PIG Pro-Tec Real Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Vans Venture Volcom Buttergoods Traffic New Deal Shoe Goo Concrete Jungle Foundation Darkroom Inc. Poetic Collective Holla Bullet
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!