TUOTTEIDEN PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Kaikilla nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeus. Huom! Annamme mielellämme lisätietoja ja mittoja tuotteista puhelimitse/meilitse niin voimme välttää vaihdon/palautuksen tarpeen alunperinkin! :D

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee ehdottomasti olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan jonka tulee myös olla vahingoittumaton. Aiheettomasta palautusksesta ja/tai vahingoittuneesta alkuperäispakkauksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun.

Esim. kenkälaatikkoa palauttaessa laatikko tulee kääriä paperiin tai pussiin eikä postin lappuja tule liimata tuotteeseen tai alkuperäispaketin pintaan suoraan kiinni.

ASIAKASPALAUTUS

Asiakaspalautuskäytäntö muuttunut lakiuudistuksen myötä 13.6.2014. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat postikulut. Jos teet asiakaspalautuksen alle 100€ tilauksesta - palautamme rahat vain tuotteesta, emme postikuluja. Lamina.fi tarjoaa vain yli 100€ ostoksista ilmaiset postikulut (poislukien toimitustavat: Posti Express Business Day ja Posti Express Flex) kun tilaus toimitetaan asiakkaalle ensimmäisen kerran. Jos palautat yli 100€ tilauksen, palautamme rahat vain tuotteesta/tuotteista mutta emme postimaksua. Jos palautat osan yli 100€ tilauksesta (jolloin tilauksesta tulee alle 100€ tilaus), vähennämme palautuksesta postikulut (5€).

Palautettavan tuotteen tulee ehdottomasti olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan jonka myös tulee olla vahingoittumaton. Virheellisestä palautuksesta tai vahingoittuneesta alkuperäispakkauksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun. Älä siis liimaa esim. postin lappuja tuotteeseen tai sen alkuperäispakkaukseen vaan pakkaa palautus pussiin/pakettiin.

Jos haluat palauttaa ostamasi tuoteen, lähetä se osoitteeseen: Lamina.fi / Undertone Oy, Urho Kekkosen katu 1, 4 krs., 00100 HELSINKI. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat postikulut.

Muista ehdottomasti liittää mukaan yhteystietosi, tilinumerosi ja kuitti ostoksesta. Näille tiedoille löydät lomakkeen kuitin liitteestä joka on toimitettu sinulle tilauksen mukana.

Palautamme rahat/päivitämme laskuasi heti, kun olemme saaneet palauttamasi tuotteen varastollemme. Päivitetyn laskun lähetämme sähköpostiinne. Tuotteen palautuminen meille Postin kanavia pitkin kestää 2-4 päivää.

TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

Jos haluat vaihtaa ostamasi tuotteen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme puhelimitse: 0440 211 343 (ark. 9-12)
Tai sähköpostitse: nettikauppa@lamina.fi

Asiakaspalautus- ja vaihtokäytäntö on muuttunut lakiuudistuksen myötä 13.6.2014. Asiakas maksaa itse kaikki tuotteen vaihdosta aiheutuvat postikulut. Lamina.fi tarjoaa vain yli 100€ ostoksista ilmaiset postikulut (poislukien toimitustavat: Posti Express Business Day ja Posti Express Flex) kun tilaus toimitetaan asiakkaalle ensimmäisen kerran. Vaihdon yhteydessä lähetämme Sinulle ohjeet tilisiirrolle vaihdon postimaksun (5€) suorittamiseksi.

Vaihdettavan tuotteen tulee ehdottomasti olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan jonka myös tulee olla vahingoittumaton. Vahingoittuneesta alkuperäispakkauksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun. Älä siis liimaa esim. postin lappuja tuotteeseen tai sen alkuperäispakkaukseen vaan pakkaa palautus pussiin/pakettiin.

TAKUUASIAT

Jos epäilet että ostamassasi tuotteessa on valmistusvirhe - ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme 0440 211 343 (ark. 9-12) tai nettikauppa@lamina.fi (meilitse voit laittaa kuvia liitetiedoston muodossa niin asia etenee usein nopeammin!) niin neuvomme sinua miten asian kanssa tulee toimia. Takuuasioissa pyrimme toimittamaan asiakkaalle uuden tai korjatun tuotteen mahdollisimman ripeästi - ilman hidasta tuotteen kierrätystä valmistajalle tai maahantuojalle.

Lamina.fi info:
Yleisimmät kysymykset
Asiakaspalautus & vaihto
Tilausohjeet
Toimitusehdot
3 tärkeintä asiaa
Asiakastili

5Boro adidas Skateboarding adidas Originals Altamont Anti-hero Antiz Ashbury Asphalt Yacht Club Aste Backhill Bones Black Eye Bronson Speed Co BroStyle Brixton Burton CamCaddie Carhartt WIP Cloything Converse Creature Dickies Edwin Emerica Es Etnies Etcetera Fallen Fast Wheels GX1000 Habitat Helas Independent Isle ITÄ Jason Markk Karhu Klapi Krooked Lamina Levi's LRG Lousy Livin Magenta Makia New Balance New Balance Numeric NikeSB Nixon The North Face The North Face The Black Label Nudie Official OJ Wheels PIG Post Details Reebok Real Santa Cruz S-One Helmet Co. Skateboard DVD Slave Sneaker Lab Stereo Sour Spitfire Stussy Sweet Thrasher Thunder Tikari Toymachine Transportation Unit TSG Vans Venture Volcom Welcome Witchcraft Zero
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!