TUOTTEIDEN PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Kaikilla nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeus. Huom! Annamme mielellämme lisätietoja ja mittoja tuotteista puhelimitse/meilitse niin voimme välttää vaihdon/palautuksen tarpeen alunperinkin! :D

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee ehdottomasti olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan jonka tulee myös olla vahingoittumaton. Aiheettomasta palautusksesta ja/tai vahingoittuneesta alkuperäispakkauksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun.

Esim. kenkälaatikkoa palauttaessa laatikko tulee kääriä paperiin tai pussiin eikä postin lappuja tule liimata tuotteeseen tai alkuperäispaketin pintaan suoraan kiinni.

ASIAKASPALAUTUS

Asiakaspalautuskäytäntö muuttunut lakiuudistuksen myötä 13.6.2014. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat postikulut. Jos teet asiakaspalautuksen alle 100€ tilauksesta - palautamme rahat vain tuotteesta, emme postikuluja. Lamina.fi tarjoaa vain yli 100€ ostoksista ilmaiset postikulut (poislukien toimitustavat: Posti Express Business Day ja Posti Express Flex) kun tilaus toimitetaan asiakkaalle ensimmäisen kerran. Jos palautat yli 100€ tilauksen, palautamme rahat vain tuotteesta/tuotteista mutta emme postimaksua.

Palautettavan tuotteen tulee ehdottomasti olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan jonka myös tulee olla vahingoittumaton. Virheellisestä palautuksesta tai vahingoittuneesta alkuperäispakkauksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun. Älä siis liimaa esim. postin lappuja tuotteeseen tai sen alkuperäispakkaukseen vaan pakkaa palautus pussiin/pakettiin.

Jos haluat palauttaa ostamasi tuoteen, lähetä se osoitteeseen: Lamina.fi / Undertone Oy, Fredrikinkatu 45 Lh 1, 00100 Helsinki. Valitse noutoilmoitus tekstiviestillä (puh. 0400 944 394), sillä kirje saapuu monesti meille liian myöhään. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat postikulut.

Muista ehdottomasti liittää mukaan yhteystietosi, tilinumerosi ja kuitti ostoksesta. Näille tiedoille löydät lomakkeen kuitin liitteestä joka on toimitettu sinulle tilauksen mukana.

Palautamme rahat/päivitämme laskuasi heti, kun olemme saaneet palauttamasi tuotteen varastollemme. Päivitetyn laskun lähetämme sähköpostiinne. Tuotteen palautuminen meille Postin kanavia pitkin kestää 2-4 päivää.

TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

Jos haluat vaihtaa ostamasi tuotteen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme puhelimitse: 0400 944 394 (ark. 11-15)
Tai sähköpostitse: nettikauppa@lamina.fi

Asiakaspalautus- ja vaihtokäytäntö on muuttunut lakiuudistuksen myötä 13.6.2014. Asiakas maksaa itse kaikki tuotteen vaihdosta aiheutuvat postikulut. Lamina.fi tarjoaa vain yli 100€ ostoksista ilmaiset postikulut (poislukien toimitustavat: Posti Express Business Day ja Posti Express Flex) kun tilaus toimitetaan asiakkaalle ensimmäisen kerran. Vaihdon yhteydessä lähetämme Sinulle ohjeet tilisiirrolle vaihdon postimaksun (5€) suorittamiseksi.

Vaihdettavan tuotteen tulee ehdottomasti olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan jonka myös tulee olla vahingoittumaton. Vahingoittuneesta alkuperäispakkauksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun. Älä siis liimaa esim. postin lappuja tuotteeseen tai sen alkuperäispakkaukseen vaan pakkaa palautus pussiin/pakettiin.

TAKUUASIAT

Jos epäilet että ostamassasi tuotteessa on valmistusvirhe - ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme 0400 944 394 (ark. 11-15) tai nettikauppa@lamina.fi (meilitse voit laittaa kuvia liitetiedoston muodossa niin asia etenee usein nopeammin!) niin neuvomme sinua miten asian kanssa tulee toimia. Takuuasioissa pyrimme toimittamaan asiakkaalle uuden tai korjatun tuotteen mahdollisimman ripeästi - ilman hidasta tuotteen kierrätystä valmistajalle tai maahantuojalle.

Lamina.fi info:
Yleisimmät kysymykset
Asiakaspalautus & vaihto
Tilausohjeet
Toimitusehdot
3 tärkeintä asiaa
Asiakastili

187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding Anti-hero Antiz Aste Bones Bronson Speed Co Carhartt WIP Dickies Emerica Es Etnies Fracap GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Magenta MOB New Balance Numeric Nixon OJ Wheels Patagonia PIG Pro-Tec Real Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Vans Venture Volcom New Deal Shoe Goo Concrete Jungle Foundation Darkroom Inc. Poetic Collective Holla Bullet MILES Ambition Snowskates There Unity Baker
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE