Tikari

SALAISUUKSIEN KAMMIO N/A

Tikari Salaisuuksien Kammio dekki.
Grippi sisältyy hintaan.
Tuotteen lisätiedoista löytyy mm. Salaisuuksien Kammio zine.
------------------------------------------
HARDWARE
SKEITTIKENGÄT
***************************

Saatavuus:Loppu varastosta

Normaali hinta: 59,00 €

Tarjoushinta 39,00 €

Salaisuuksien Kammio on tekijöidensä mielestä yksi Suomen huonoiten rakennetuista skeittiparkeista – ja samalla Suomen paras skeittiparkki. Salaisuuksien Kammio on ilman sähköä, lupia tai oikeita työkaluja rakennettu epätasainen betoninen veistos, jonka synnyssä halu ja tarve tehdä ovat näytelleet suurempaa roolia kuin tieto tai taito. Salaisuuksien Kammio muistuttaa siitä, että tyhjän tilan voi halutessaan ottaa haltuun ja täyttää sen luoden jotain mitä ei muuten olisi.

Dekkigrafiikan on tehnyt skeittaava kuvataiteilija-muusikko Katri Sipiläinen, joka on myös yksi Salaisuuksien Kammion rakentajista.

Lisää Katrin taidetta löytyy osoitteesta http://katrisipilainen.weebly.com/

Enemmän Salaisuuksien Kammiosta: https://issuu.com/pena_internet/docs/kammio_zine_final
------------------------------------------
HARDWARE
SKEITTIKENGÄT
***************************


187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding Altamont Anti-hero Aste Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Dickies Emerica Es Etnies Fracap GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance Numeric Nixon OJ Wheels Patagonia PIG Pro-Tec Real Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Vans Venture Volcom Buttergoods Traffic New Deal Shoe Goo Concrete Jungle Foundation Darkroom Inc. Poetic Collective Holla Bullet
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!