Tikari

SALAISUUKSIEN KAMMIO N/A

Tikari Salaisuuksien Kammio dekki.
Grippi sisältyy hintaan.
Tuotteen lisätiedoista löytyy mm. Salaisuuksien Kammio zine.
------------------------------------------
HARDWARE
SKEITTIKENGÄT
***************************

Saatavuus:Loppu varastosta

Normaali hinta: 59,00 €

Tarjoushinta 39,00 €

Salaisuuksien Kammio on tekijöidensä mielestä yksi Suomen huonoiten rakennetuista skeittiparkeista – ja samalla Suomen paras skeittiparkki. Salaisuuksien Kammio on ilman sähköä, lupia tai oikeita työkaluja rakennettu epätasainen betoninen veistos, jonka synnyssä halu ja tarve tehdä ovat näytelleet suurempaa roolia kuin tieto tai taito. Salaisuuksien Kammio muistuttaa siitä, että tyhjän tilan voi halutessaan ottaa haltuun ja täyttää sen luoden jotain mitä ei muuten olisi.

Dekkigrafiikan on tehnyt skeittaava kuvataiteilija-muusikko Katri Sipiläinen, joka on myös yksi Salaisuuksien Kammion rakentajista.

Lisää Katrin taidetta löytyy osoitteesta http://katrisipilainen.weebly.com/

Enemmän Salaisuuksien Kammiosta: https://issuu.com/pena_internet/docs/kammio_zine_final
------------------------------------------
HARDWARE
SKEITTIKENGÄT
***************************


187 Killer Pads 5Boro ACE adidas Skateboarding adidas Originals Almost Alpha Industries Altamont Anti-hero Ashbury Asphalt Yacht Club Aste Blind Bones Bronson Speed Co BroStyle Burton Carhartt WIP Cloything Creature Dickies Edwin Emerica Enjoi Es Etnies Etcetera Fast Wheels FIRE1984 Fracap GX1000 Happyhour Independent Isle ITÄ Jason Markk Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta New Balance New Balance Numeric NikeSB Nixon The North Face Nudie Official OJ Wheels Patagonia PIG Pizza Post Details Powell Peralta Pro-Tec Reebok Real S-One Helmet Co. Stereo Sour Stussy Spitfire Thrasher Thunder Tikari Timberland TSG Vans Venture Volcom Welcome Zero Long Live Southbank
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!