Tikari

SALAISUUKSIEN KAMMIO N/A

Tikari Salaisuuksien Kammio dekki.
Grippi sisältyy hintaan.
Tuotteen lisätiedoista löytyy mm. Salaisuuksien Kammio zine.
------------------------------------------
HARDWARE
SKEITTIKENGÄT
***************************

Saatavuus:Loppu varastosta

Normaali hinta: 59,00 €

Tarjoushinta 35,00 €

Salaisuuksien Kammio on tekijöidensä mielestä yksi Suomen huonoiten rakennetuista skeittiparkeista – ja samalla Suomen paras skeittiparkki. Salaisuuksien Kammio on ilman sähköä, lupia tai oikeita työkaluja rakennettu epätasainen betoninen veistos, jonka synnyssä halu ja tarve tehdä ovat näytelleet suurempaa roolia kuin tieto tai taito. Salaisuuksien Kammio muistuttaa siitä, että tyhjän tilan voi halutessaan ottaa haltuun ja täyttää sen luoden jotain mitä ei muuten olisi.

Dekkigrafiikan on tehnyt skeittaava kuvataiteilija-muusikko Katri Sipiläinen, joka on myös yksi Salaisuuksien Kammion rakentajista.

Lisää Katrin taidetta löytyy osoitteesta http://katrisipilainen.weebly.com/

Enemmän Salaisuuksien Kammiosta: https://issuu.com/pena_internet/docs/kammio_zine_final

187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding adidas Originals Altamont Anti-hero Ashbury Aste Blind Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Cloything Dickies Emerica Es Etnies Etcetera Fast Wheels Frank GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance New Balance Numeric Nixon Official OJ Wheels Patagonia PIG Post Details Powell Peralta Pro-Tec Real S-One Helmet Co. Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Timberland TSG Vans Venture Volcom Welcome Long Live Southbank Buttergoods Wayward wheels Quasi
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!