Independent

149 STAGE 11 SILVER

Trukit 8.25-8.75 kokoiseen rullalautaan.

75,00 €
  • 149

* Vaaditut tiedot

75,00 €
Maksa ostoksesi erissä Klarnalla Lue lisää
Toivelistalle

149 sopii lautoihin jotka ovat kooltaan 8.25-8.75.

Stage 11 on Indyn tuorein malli. Desing on sama kuin Stage kympissä mutta trukin geometria on uusittu. Se on itseasiassa kopioitu vanhemmista malleista, Stage 5-7:sta. Stage 11 muista etuja ovat esim parempi kääntyvyys - trukki kääntyy ja palautuu käännöksestä nopeammin. Samalla ei pitäisi tulla yhtä ärhäkästä wheel bite:eja kuin ennen eli rengas ei osu niin herkästi lautaan.

Metalli on paremmin grindaavaa ja kestää pidempään. Ylä- ja alakumin välissä olevaa metallirengasta on myös hieman pyöristetty lisää eli nyt ei pitäisi tulla niitä kaikkein ikävimpiä hänguppeja. Ei mitä ne on? No, se selviää siellä rampilla sitten ajan kanssa.

187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding Altamont Anti-hero Aste Blind Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Cloything Dickies Emerica Es Etnies Etcetera Fracap GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance Numeric Nixon Official OJ Wheels Patagonia PIG Post Details Pro-Tec Real Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Vans Venture Volcom Welcome Buttergoods Wayward wheels
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!