TOIMITUSAIKA 1-3 ARKIPÄIVÄÄ

Kaikki tuotteet ovat ovat omassa varastossamme ja annetaan Postin/Matkahuollon/Post Nordin kuljetettavaksi viimeistään tilauksen maksua seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksena ovat erityiset ennakkotilaustuotteet, joiden yhteydessä selvästi ilmoitetaan että kyse on ennakkotilauksesta. Normaalitilanteessa Posti kuljettaa lähetyksen tilaajalle seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Valittavana on myös nopeampia lisämaksullisia toimitustapoja, jotka on kuvattu alla erikseen.

Esimerkkitilauksen kulku:
1. Tilaus tehdään maanantaina klo 10 ja maksetaan samantein (esim. pankkisi verkkomaksupainikeen kautta tai vaikka Svean laskulle).
2. Annamme tilauksen Postin kuljetettavaksi maanantaina klo 16 (tai viimeistään tiistaina klo 16).
3. Tilaus saapuu tiistaina klo 16 tilaajan lähimpään Postin konttoriin (tai viimeistään keskiviikkona klo 16).
4. Tilaaja voi noutaa paketin seurantakoodia näyttämällä tiistaina klo 16 jälkeen (tai viimeistään keskiviikkona klo 16 jälkeen).

TILAUKSEN SEURANTA

Lähetämme tilauksen vastaanottamisesta automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostitse. Lisäksi kun paketti on luovutettu Postin kuljetettavaksi niin lähetämme seurantakoodin sähköpostitse ja tekstiviestitse. Paketin kulkua voi seurata Postin verkkosivuilta) lähettämispäivänä noin kello 20 alkaen. Pienikokoiset tilaukset toimitamme kirjeitse, joten niissä ei ole seurantakoodia. SmartPOST-toimitustavan valinneille saapuu kännykkään lokeron avaamiseen tarvittava koodi. Muista siis antaa oikea puhelinnumerosi tilauskaavakkeella.

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat 6 euroa (poislukien toimitustavat Posti Express Business Day ja Posti Express Flex) jos tilaus on alle 100 euroa.
Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus (poislukien toimitustavat: Posti Express Business Day ja Posti Express Flex).
Alla kaikkien eri toimitustapojen hinnat.

TOIMITUSTAVAT JA HINNAT

Toimitamme kaikki lähetykset postitse ja valittavana on seuraavat vaihtoehdot:

Lähellä-paketti (Matkahuolto) hinta 6 euroa. Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus!
Tilaus toimitetaan Lähellä-pakettina, jolloin se on noudettavissa lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen valitsemasti pisteestä lähetystunnusta vastaan. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla Matkahuollon sivuilta. Noutopisteitä on Suomessa 1070kpl. Mm. Matkahuollon omat toimipaikat, Matkahuolto-asiamiestoimipaikat, Siwat, Valintatalot ja Euromarketit.

Nouto Postista / Kirje, hinta 6 euroa. Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus!
Tilaus toimitetaan postipakettina, jolloin se on noudettavissa lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen postistasi lähetystunnusta vastaan. Saapumisilmoitus jaetaan kotiin Postiin saapumista seuraavana päivänä. Saat myös tilausvahvistuksessa (sähköposti sekä tekstiviesti) seurantakoodin, jolla pystyt seuraaman paketin etenemistä Postin verkkosivuilta JA hakemaan lähetyksen postista. Mikäli tilaus mahtuu kirjekuoreen, postitamme sen 1. luokan kirjeenä suoraan kotiisi, jolloin se on perillä postitusta seuraavana arkipäivänä.

Pakettiautomaatti (SmartPost), hinta 6 euroa. Yli 100 euron SmartPost -tilauksille ilmainen toimitus!
Jokainen pakettiautomaatti tyhjennetään ja täytetään arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Saat pakettisi perille pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi erikseen määritellyn palvelualueen sisällä. Saat myös tilausvahvistuksessa (sähköposti sekä tekstiviesti) seurantakoodin, jolla pystyt seuraaman paketin etenemistä Postin verkkosivuilta. SmartPOST-toimitustavan valinneille saapuu kännykkään lokeron avaamiseen tarvittava koodi.
HUOM! Pakettiautomaattiin mahtuvien lähetysten max. pituus 60cm eli esim. dekkiä EI VOI tilata Smart Postilla vaan ne toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen.

Kotiin (Express Flex), hinta 9 euroa
Tilaus toimitetaan vastaanottajalle sopivana ajankohtana. Palveluun sisältyy aina puhelinsoitto vastaanottajalle jakeluajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, postitetaan hänelle soittopyyntö jakeluajankohdasta sopimiseksi. Saat myös tilausvahvistuksessa (sähköposti sekä tekstiviesti) seurantakoodin, jolla pystyt seuraaman paketin etenemistä Postin verkkosivulta.

Työpaikalle (Express Business Day), hinta 12 euroa
Tilaus toimitetaan vastaanottajalle lähetystä seuraavana työpäivänä klo 14 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus ja lähetys on noudettavissa postista. Saat myös tilausvahvistuksessa (sähköposti sekä tekstiviesti) seurantakoodin, jolla pystyt seuraaman paketin etenemistä Postin verkkosivulta.

Post Nord MyPack Suomi Finland, hinta 6 euroa
Toimitetaan lähimpään Post Nord toimipisteeseen joita ovat ympäri Suomea kaikki Siwat, Valintatalot ja R-Kioskit. Saat kännykkääsi tekstiviestinä tarkemmat tiedot mistä ja milloin pakettisi on noudettavissa. Paketti on usein noudettavissa lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen.

Nouto Lamina Kampista, hinta 0 euroa
Nouto Lamina Kampista. Kampin Keskus 4.krs, Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki. Toimitusaika 1-5 arkipäivää. Saat tekstiviestin puhelimeesi kun pakettisi on noudettavissa. Lamina Kamppi avoinna: ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18.

HUOM! Yli 100€ tilauksissa postikulut ovat ilmaiset kun tilaus toimitetaan asiakkaalle ensimmäisen kerran. Asiakaspalautus- ja vaihtotilanteissa asiakas maksaa aina postikulut (lakimuutoksen 13.6.2014 jälkeen).

DOKUMENTIT JA VEROT

Tilauksen mukana tulee lähetyslista, joka toimii myös kuittina ja siinä on arvonlisäveroerittely. Samassa dokumentissa on myös ohjeet asiakaspalautukseen ja vaihtoon.

ASIAKASPALAUTUS JA VAIHTO

Kaikilla nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan jonka myös tulee olla alkuperäisessa kunnossa. Katso tästä lisätiedot ja ohjeet. 13.6.2014 lakimuutoksen jälkeen asiakas maksaa kaikki vaihdon ja/tai palautuksen postikulut.

Lisäksi: Jos haluat saada lisätietoja joista tuotteista, esim. mittoja tai muuta hyödyllistä informaatiota - ota meihin ihmeessä yhteys! Näin voimme mahdollisesti välttää turhat vaihdot ja asiakaspalautukset! Esim. kenkien kanssa autamme mielellämme antamalla pohjallisen senttimitan jota voi verrata nykyisten kenkiesi mittaan ja saan näin varmemmin sopivan tuotteen. Sama pätee housuihin ja yläosiin - ilomielin mittaamme sinulle housujen lahkeen pituuden/leveyden senteissä ja paidoista mitan kauluksesta helmaan sekä hihan pituuden kainalosta hihansuuhun.

REKISTERISELOSTE JA TIETOSUOJA

Asiakkaidemme tiedot säilytetään luottamuksellisesti. Tietoja voidaan käyttää asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Asiakas voi halutessaan kieltää tietojen käytön. Lue tarkemmin rekisteriselosteestamme.

MAKSUTAVAT JA -EHDOT

Tilauksen voi maksaa ennakkoon tai laskulla.
Meiltä löytyy useiden pankkien verkkomaksupainikkeet ja osamaksuvaihtoehtoja sekä mahdollisuus tilata laskulle.

KLARNAN JOUSTAVA MAKSUERÄ

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa, että:

- Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat
- Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
- Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa
- Kun maksat kuukausittain vähintään 1/24 (kuitenkin aina vähintään 5 EUR) joustavan erämaksun lainakorko on 19,90 %, eikä luotosta veloiteta muita maksuja. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannus ilmoitetaan verkkokaupan kassalla.

Kun valitset joustavan erämaksun, Klarna lähettää joka kuukauden lopussa kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Mikäli sinulla on samanaikaisesti useita erämaksuja Klarnalla, kaikki ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle.

Voit milloin tahansa vaihtaa pienemmän kuukausierän maksusuunnitelmaan, jolloin maksat kuukausittain vain 1 % jäljellä olevasta velasta. Näin voit tehdä maksamalla kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Lainakorko on tällöin 22,00 % jäljellä olevalle luotolle. Lisäksi kuukausittain veloitetaan 3,95 € käsittelymaksu. Maksat kuitenkin vain yhden käsittelymaksun kuukaudessa riippumatta ostojen määrästä. Esimerkiksi 1000,00 € ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98,00 € kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 % ja luoton kokonaiskustannus on 1171,00 €.

Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Luotonantaja on Klarna AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.
Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.
Voit lukea lisätietoa luotosta täältä: Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto

Lamina.fi maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 0600 01 02 03
www.verifone.fi

Lamina.fi info:
Yleisimmät kysymykset
Asiakaspalautus & vaihto
Tilausohjeet
Toimitusehdot
3 tärkeintä asiaa
Asiakastili

187 Killer Pads ACE adidas Skateboarding Altamont Anti-hero Ashbury Aste Blind Bones Bronson Speed Co Burton Carhartt WIP Cloything Dickies Emerica Es Etnies Etcetera Fast Wheels Frank GX1000 Happyhour Independent ITÄ Karhu Krooked Lamina Levi's Lousy Livin Magenta MOB New Balance New Balance Numeric Nixon Official OJ Wheels Patagonia PIG Post Details Powell Peralta Pro-Tec Real S-One Helmet Co. Stereo Sour Stussy Spitfire Theories Thrasher Thunder Tikari Timberland TSG Vans Venture Volcom Welcome Long Live Southbank Buttergoods Wayward wheels Quasi
TILAA LAMINAN UUTISKIRJE Saat 10% alennusta seuraavasta ostoksestasi!